INTERIOR OF THE WEEK

BOHEMIAN

Hi Lieve Volgers!

Hebben jullie ook zo genoten van het heerlijke weer van de afgelopen dagen? Ik vond het TE Lekker en zit nu al helemaal met mijn hoofd in de zomerse sferen. Met dit zomerse gevoel kom ik bij de woonstijl BOHEMIAN.

Bohemian (Betekent “niet burgerlijk” in het Frans.)Bohemian een gedurfde woonstijl, bij deze stijl is niets te gek en worden verschillende woonstijlen met elkaar gecombineerd. Onder Bohemian vallen verschillende stromingen; zoals de stroming uit de jaren 70, waar kant en bloemenprints een grote rol speelden en de stroming met Marokko als inspiratiebron, waar opvallende kleuren en prints centraal staan. Bohemian is verrassend, gedurfd en soms overdreven. De stijl is kenmerkend voor Ibiza, en staat bekend om haar avontuurlijke accessoires, rijke stoffen met drukke dessins en vele verschillende kleuren.

Kijk mee met mijn BOHEMIAN INTERIOR OF THE WEEK:

 

Bohemian decorationsHome Accessoires | Designed For Living

Bohemian kitchenKeuken | De witte keuken zorgt voor een lichte achtergrond, waardoor hout en gekleurde materialen of accessoires worden uitgelicht. Ook maakt het de ruimte licht en ruimtelijk.

Bohemian decorationsHome Accessoires | Deze gekleurde geweitjes zijn toch super leuk! Je kunt ze gebruiken om spulletje aan op te hangen of gewoon als accessoires voor je interieur.

Bohemain DiningEetkamer |  Maak lagen met vloerkleden en leg de kleden op verschillende manieren in de ruimte voor een speels effect en een relaxte uitstraling.

Bohemian FurnitureRotan meubels mogen niet ontbreken in Bohemain interieur, zoals deze Peacock Chair ook wel de “Emmanuelle” genoemd. | Binti Home

Bohemian decorationSurfbord met print & Cactussen.

Walls & LightingWandbekleding & Verlichting | Designed For Living

Bohemian BedroomSlaapkamer

Bohemian pillowKussens met verschillende patronen in felle kleuren van El Ramla Hamra.

Bohemian BathroomBadkamer

Bohemian badroomBadkamer | Een turquoise muur is ook zeker een eyecatcher in een boho interieur.

Bohemian ExtriorOutdoor Styling

See you next week!

Liefs, Sophie | SW INTERIOR

PS: Kun je niet wachten tot de volgende interieurblog? Volg mij dan op Instagram | @sw_interior

Of kijk op www.sw-interior.

No Comments

Leave a Reply