INTERIOR OF THE WEEK

FARMHOUSE INTERIOR

Hi Lieve Volgers,

Zelf kom ik uit de Achterhoek, de streek in Nederland waar heel veel mooie oude en verbouwde boerderijen staan. Nu ik in mijn vakantie, de drukke stad Amsterdam ben ontvlucht. Is dit een van mijn favoriete plekken om heerlijk uit te rusten, te ontspannen en een inspiratiebron voor deze blog.

Een van mijn droomhuizen is een verbouwde boerderij met een moderne inrichting. Hoe gaaf is het om de oude elementen terug te zien in deze gerenoveerde boerderijen? Zoals; de oude houten gebinten, deuren, vloeren en muren.

Scroll verder en zie mijn favoriete foto’s van verschillende Farmhouses!

Farmhouse kitchen

Farmhouse Living

Farmhouse living

Farmhouse decoration

Farmhouse window

Farmhouse Bedroom

Farmhouse doors

Farmhouse bathroom

Farmhouse barn

Farmhouse pool

Kom jij er toch nog niet helemaal uit na het lezen van deze blog? Neem dan gerust contact met mij op via het Contactformulier. Misschien dat ik jou verder kan helpen!

See you next week!

Liefs,

Sophie | SW Interior

Foto’s via: Pinterest

No Comments

Leave a Reply