CITY TRIP INTERIOR OF THE WEEK

MILAAN | PALAZZO TURATI

Ciao Lieve volgers!!

Terug gekomen uit Milaan, ben ik aan het na genieten van deze heerlijke week! Milaan stond afgelopen week in het teken van Interieur & Design de “Salone del Mobile”. Ik ben OVERLADEN met de mooiste interieurs & designs, die verspreid door de hele stad zaten en op de mooiste plekken waren te vinden.

Het was mijn eerste design week in Milaan en vond het een super leuke ervaring, die ik niet had willen missen. Ik was met leuke mensen, heb heeeel veel gezien en het weer was goddelijk! Ik zou het elke interieur lover aanraden om hier jaarlijks heen te gaan! Het is één grote inspiratiebron!

Omdat er zoveel foto’s van inspirerende designs zijn van deze week Milaan, neem ik jullie deze komende weken mee in deze beleving! Kijk deze week mee met mijn bezoek aan Palazzo turati | Masterly | The Dutch in Milano:

Milano is not the same without me | The Details are not the details they make the design

Palazzo turrati “Masterly | The dutch in Milano”, waar 15.000 Hollandse tulpen op het plein waren tentoongesteld.

Wij werden als studenten van het Jan des Bouvrie College ontvangen door Jan en Monique des Bouvrie. Jan gaf ons mee dat het belangrijk is, om te kijken naar vorm, kleur en materiaal.

Edward van Vliet | Vloerkleed “Milek Tattoo” & Gouden lantaarn

Rachel Dubbe | Photography | Instagram: @__lilli_fila__

Françoise Oostwegel | Lamp ZUID | Instagram: @bintihome

HMC College | Spring wood

The Real Wine GumWine design “Chardonnay” & “Merlot”

Designed for Living

Bart van Heesch | Copper Bike

Jesse Visser | Harold

Zo waren er nog heel veel andere mooie designs te zien, maar dit waren mijn hoogte punten op deze plek! Volgende week laat ik jullie een bezoek aan een ander deel van Milaan zien.

Arrivederci,

Sophie | SW INTERIOR

PS: Kun je niet wachten tot de volgende interieurblog? Volg mij dan op Instagram | @sw_interior

Of kijk op www.sw-interior.

 

 

 

No Comments

Leave a Reply