KLEUREN VAN 2016

OKERGOUD | TRENDKLEUR 2016

Hoi lieve volgers! Hoe was jullie paasweekend? Mijn weekend bestond uit familie, vrienden, paaseieren zoeken en gezelligheid. Om nog een beetje in de paassferen te blijven, laat ik jullie zien hoe mooi verschillende tinten geel kunnen zijn. Zoals de nieuwe trendkleur van 2016 Okergoud.

Okergoud | Trendkleur 2016

Akzo Nobel het moederbedrijf van Flexa heeft de kleur OKERGOUD uitroepen tot trendkleur van het jaar 2016. Een kleur die we dit jaar dus heel vaak gaan terug zien in meubels, accessoires en natuurlijk op de muur. Persoonlijk houd ik er zelf niet zo van om nou gelijk hele muren in deze trendkleur te gaan verven. Ik zou ervoor kiezen om een “Touch of Okergoud” toe te passen in je accessoires of meubels. Deze week laat ik jullie zien hoe je deze trendkleur kunt toepassen in je interieur. Zie hieronder mijn “INTERIOR OF THE WEEK”:

Flexa | OKERGOUD Trendkleur 2016

Meubels

Radiator | Farrow & Ball inspiration

Eetkamer | PIET BOON

Home Accessoires

Keuken

Verlichting

Meubel

Home Accessoires | Rue Verte

Detail Badkamer | Made a Mano

Badkamer | Catchpole & Rye

See you next week!

Liefs, Sophie | SW INTERIOR PS: Kun je niet wachten tot het volgende interieurblog?

Volg mij dan op Instagram | @sw_interior

No Comments

Leave a Reply