INTERIOR OF THE WEEK

URBAN JUNGLE INTERIOR

Hi Interior lovers!

Jaaaa, vakantietijd!!! Ben jij al op vakantie geweest of heb je nog een mooie trip in het vooruitzicht? Voor mij word het dit jaar een rondreis door SRI LANKA! Het prachtige, natuurrijke eiland met zijn mooie stranden en theeplantages. Met mijn gedachten al op deze vakantie, kom ik bij mijn blog voor deze week. URBAN JUNGLE bij deze stijl wordt een stads interieur gecombineerd met de natuur. Dit zie je terug in de materialen en wordt er gebruikt gemaakt van planten. Zie hieronder mijn Urban Jungle interieur, KIJK MEE….

Jungle stairs

Urban dining

Urban living

SW interior

Urban kids interior

PLANTS

Urban Bathroom

Urban Jungle Bathroom

Bedroom

Urban Decorations

Urban Outdoor

Foto’s via Pinterest

See you next week!!

Liefs,

Sophie | SW INTERIOR

Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier!

Follow me | Facebook | Instagram | Pinterest

WWW.SW-INTERIOR.NL

 

No Comments

Leave a Reply